Weleda “detembar” + pokloni

by

Iako nisam pri vremenu, Weleda me uvek inspiriše na nešto lepo pa to lepo želim da sažmem u ovaj post i podelim sa vama. Osim što je lepo, smatram da je vrlo korisno te sam odvojila vreme da vas obavestim i ohrabrim da uključite svoju decu i sebe u neka nova dešavanja.

Poticajne reči od mame i tate su kao prekidači za svetlo. Dati detetu poticaj u pravom trenutku života je kao upaliti svetlo u sobi prepunoj mogućnosti.

Dva dana u novembru su posvećena deci, Međunarodni dan deteta 20. novembra i Svetski dan prevremeno rođenih beba 17. novembra, Weleda tim je odlučio da ovaj mesec pretvori u “detembar”, mesec posvećen dešavanjima vezanim za bebe i decu. Kako je jedna od osnovnih vrednosti Welede briga o prirodi, dve biljke koje su namenjene nezi dečije kože su beli slez i neven.

Za svako dete koje se rodi nekom od zaposlenih, Weleda zasadi po jedno stablo breze u svom vrtu. U tu čast, u Weleda vrtu trepere listići srebrne kraljice.

U novembarskoj Weleda avanturi učestvuju i Lilly i BENU apoteke u kojima sve Weleda Baby proizvode možete kupiti na 20% popusta. OVDE pogledajte šta sve ima u Weleda dečijem asortimanu. Takođe, jedan deo sredstava od prodaje tri najpopularnija Weleda proizvoda ide kao poklon beogradskom Svratištu. U pitanju su Weleda krema za pelensko područje, Weleda 2u1 šampon i gel za tuširanje kao i krema za lice i telo. Podsećam vas i na brojne Weleda promocije na kojima se možete informisati o svim Weleda proizvodima i načinu nege, a i preuzeti slikovnicu „Mali istraživač Delfin Joca na izletu“ za svoje mališane.

 

Weleda aktivnosti u novembru

 

Neke aktivnosti koje su bile predviđene za “detembar” su već realizovane poput radionica za decu, deljenja vaučera za preglede pedijatra. U drugoj polovini meseca u Beogradu će biti organizovane, po meni sjajne, obuke za roditelje. U pitanju su obuke za masažu vaše dece u kojima ćete graditi vaše roditeljske veštine u svrhe rešavanja problema koji se javljaju kod male dece: grčeva, rasta zubića, tegobe od prehlade, oslobađanje stresa… kao i povezivanja vas samih sa vašom decom i jačanja roditeljstva i emotivnog odnosa majka-dete ili otac-dete.

Voditelj ovog programa i naravno, instruktor biće Tamara Dragović.  Na svojom obukama koristi upravo Weleda ulja za masažu beba. Detalje o ovim obukama, šta obuhvataju, gde se održavaju i kako pročitajte – OVDE.

Zaista mislim da je ovo odlična prilika da se bolje upoznate sa vašom decom, pogotovo mame koje su prvi put rađale i kojima bi ovakav stil negovanja i brige o potomstvu mogao i te kako pomoći i ući u praksu. Osim toga, moći ćete da razmenite iskustva sa drugim roditeljima što je veoma korisno u tim lepim ali zbunjujućim trenucima. Nemojte se osećati bespomoćno kada vaše dete plače već unapredite veštine i zagrizite sve detalje koji će vam biti od koristi. Pratite Facebook i Instagram stranicu kako biste se informisali o ostatku Weleda aktivnosti.

 

Želeći da podržim ovaj Weledin gest spremila sam poklone za vas. Pokloni sa slike ići će nekome od vas bez obzira da li imate ili nemate decu, ukoliko imate nekome da poklonite Weleda Baby proizvode. Sve što treba je da lajkujete OVU sliku na fejsu ili OVU na Instagramu. Ukoliko želite podelite kako bi video što veći broj ljudi.

Do sledećeg članka, igrajte.

Anđela

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *