Weleda “detembar”

by

Iako nisam pri vremenu, Weleda me uvek inspiriše na nešto lepo pa to lepo želim da sažmem u ovaj post i podelim sa vama. Osim što je lepo, smatram da je vrlo korisno te sam odvojila vreme da vas obavestim i ohrabrim da uključite svoju decu i sebe u neka nova dešavanja.

Poticajne reči od mame i tate su kao prekidači za svetlo. Dati detetu poticaj u pravom trenutku života je kao upaliti svetlo u sobi prepunoj mogućnosti.

Dva dana u novembru su posvećena deci, Međunarodni dan deteta 20. novembra i Svetski dan prevremeno rođenih beba 17. novembra, Weleda tim je odlučio da ovaj mesec pretvori u “detembar”, mesec posvećen dešavanjima vezanim za bebe i decu. Kako je jedna od osnovnih vrednosti Welede briga o prirodi, dve biljke koje su namenjene nezi dečije kože su beli slez i neven.

Za svako dete koje se rodi nekom od zaposlenih, Weleda zasadi po jedno stablo breze u svom vrtu. U tu čast, u Weleda vrtu trepere listići srebrne kraljice.

U novembarskoj Weleda avanturi učestvuju i Lilly i BENU apoteke u kojima sve Weleda Baby proizvode možete kupiti na 20% popusta. OVDE pogledajte šta sve ima u Weleda dečijem asortimanu. Takođe, jedan deo sredstava od prodaje tri najpopularnija Weleda proizvoda ide kao poklon beogradskom Svratištu. U pitanju su Weleda krema za pelensko područje, Weleda 2u1 šampon i gel za tuširanje kao i krema za lice i telo. Podsećam vas i na brojne Weleda promocije na kojima se možete informisati o svim Weleda proizvodima i načinu nege, a i preuzeti slikovnicu „Mali istraživač Delfin Joca na izletu“ za svoje mališane.

 

Weleda aktivnosti u novembru

 

Neke aktivnosti koje su bile predviđene za “detembar” su već realizovane poput radionica za decu, deljenja vaučera za preglede pedijatra. U drugoj polovini meseca u Beogradu će biti organizovane, po meni sjajne, obuke za roditelje. U pitanju su obuke za masažu vaše dece u kojima ćete graditi vaše roditeljske veštine u svrhe rešavanja problema koji se javljaju kod male dece: grčeva, rasta zubića, tegobe od prehlade, oslobađanje stresa… kao i povezivanja vas samih sa vašom decom i jačanja roditeljstva i emotivnog odnosa majka-dete ili otac-dete.

Voditelj ovog programa i naravno, instruktor biće Tamara Dragović.  Na svojom obukama koristi upravo Weleda ulja za masažu beba. Detalje o ovim obukama, šta obuhvataju, gde se održavaju i kako pročitajte – OVDE.

Zaista mislim da je ovo odlična prilika da se bolje upoznate sa vašom decom, pogotovo mame koje su prvi put rađale i kojima bi ovakav stil negovanja i brige o potomstvu mogao i te kako pomoći i ući u praksu. Osim toga, moći ćete da razmenite iskustva sa drugim roditeljima što je veoma korisno u tim lepim ali zbunjujućim trenucima. Nemojte se osećati bespomoćno kada vaše dete plače već unapredite veštine i zagrizite sve detalje koji će vam biti od koristi. Pratite Facebook i Instagram stranicu kako biste se informisali o ostatku Weleda aktivnosti.

 

Do sledećeg članka, igrajte.

Anđela

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *