AUTOR


Da biste bili nezamenjivi, morate biti drugačiji od svih.

 

Moje ime je Anđela. Zaljubljena sam u nauku, pre svega onu koja podrazumeva prirodu i sve što ona deli sa nama. Ovde, sa vama delim svoje formalno i neformalno stečeno znanje o lepoti i zdravlju. Shodno biloškoj misli koja mi je utkana izuzetno cenim prirodnu kozmetiku. Blog se zasniva na ličnom obrazovanju, iskustvu i iskrenom i objektivnom mišljenju. Posvećena sam istraživanju porekla i kvaliteta sastojaka svih proizvoda koje koristim te će neretko biti detaljno opisani. Oblasti mojih interesovanja direktno se naslanjaju na umetnost. Volim jednostavnost, minimalan i “goli” makeup. Volim vanvremensku lepotu, jednostavan dizajn i prirodan izgled.

Tu sam da razmenim sa vama svoja iskustva, interesovanja i pomognem da provetrite vaš društveni mehur i pogledate nešto drugačije. Ovde nećete naći potvrdu za vašu sledeću kupovinu, to je zadatak vaših želja i potreba.

Blog nije otvoren za sponzorisane postove, rado ću prihvatiti proizvod koji ću sama testirati ali me to ne obavezuje da o istom pišem ukoliko ne odlučim drugačije. 

Blog je otvoren za saradnju ukoliko se predlozi uklapaju u sam koncept bloga. Sve sugestije i predloge za saradnju možete pisati na


andjela@savetnikzalepotu.com