NYX lipliner 810 – Natural

by
NYX lipliner / Natural

“Čini se da se priroda i umjetnost isključuju : ali sastaju se brže nego što mislimo.”

Gete
Nježne, senzualne usne su najljepši adut svih žena, a značajan dio fizionomije lica. Asimetrične, tanke, punije… sve su najljepše za nas jer su nama date takve, prirodno.
Uz pomoć kozmetike koja je danas evoluirala do te mjere da može korigovati mnoge nepravilnosti, isticanje prirodne ljepote najviše me fascinira. Bez pretjerivanja, manje je više. Skromna paleta boja u mojoj kolekciji pažljivo je odabrana te imam tendenciju da kupujem “iste” proizvode ali te boje su boje mog uživanja i uglavnom su neutralne nijanse. Predstavljam vam svoju miljenicu u svim prilikama, jedinu nijansu koja me nikada nije iznevjerila / prirodna boja mojih usana. NYX lipliner 810 / Natural. O njezi usana i njihovoj pripremi za šminkanje sam pisala ranije u ovom postu (klik na link) kao i o balzamima za usne u ovom postu (klik na link), te neću dužiti o tome da je neophodno redovno njegovati usne kako bi izgledale savršeno.
NYX lipliner / Natural

Nisam neko ko eksperimentiše sa bojama ali sam neko ko sa određenim bojama voli da manipuliše na razne načine i što je bolje moguće. Soft-pink ili nježno roze, moja je idealna boja usana. Baš takva je i NYX 810 / Natural. Nježna roze, sa savršenim balansom tople i hladne nijanse koja ističe moje usne, daje im novu dimenziju, dok suptilnim precrtavanjem do kraja bijele linije iznad usana daje sočan volumen.

Olovka se lijepo zarezuje, ne suši se značajno te je zauvijek dovoljno mekana i nježna za usne. Sadrži 1 g proizvoda. Otisak koji ostavlja iz prvog poteza je simbol njene pigmentacije. Dovoljno je kremasta, da joj nije potreban karmin. Savršena je uz balzam za usne i zajedno su najbolji par. Lice mi izgleda svježije, a usne njegovane i prirodne boje. Ovo je već duže vrijeme moj favorit među olovkama za usne sličnih i drugih nijansi. Savršena nude boja za sve prilike. Odlično ide i uz jači smokey eyes. Jednostavnost je njeno drugo ime.

NYX lipliner / Natural

Ukoliko vam je potrebna odlična, mekana olovka za usne, NYX ima širok asortiman olovaka za usne i zaista bogatu paletu boja u kojoj ima za svakoga po nešto. Smatram da svaka djevojka može pronaći  svoju idealnu nijansu uz vrlo pristupačnu cijenu. Imate moju preporuku.

Cijena ove olovke je 445 RSD u Alexandar Cosmetics-u.

NYX lipliner / Natural

Da li vi koristite olovke za usne? Da li vam se dopada moj NYX favorit? Koje su vaše preporuke?

Do sledećeg članka,

Anđela

*ENGLISH UPDATE WILL BE AVALIABLE SOON. 

10 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *