LAZA Lips – Perfect Red i Special Nude

by
Laza lips // Perfect Red & Special Nude

Nista me ne obraduje više od dobrog ruža za usne. Iako se ne govori mnogo o njima, ovi “domaći” primjerci su neodoljivi. Iako frik za sve što je nude boje, moram priznati i to da mi odavno neka crvena nijansa nije ljepše stajala (viđeno mojim očima).  Dostupni su preko sajta www.lazamakeup.com.

Radi se o dva ruža koje je kreirao Dušan Lazić. Samim tim, nikla je još jedna, po meni vrlo uspješna, kreacija na srpskom tržištu. Nijanse je kreirao sa idejom da pristaju svim djevojkama bez obzira na boju kose, ton i podton kože. U ovu malu kolekciju uvrstio je jednu crvenu – Perfect Red i jednu bež – Special Nude nijansu.

Ambalaža je klasična crna sa utisnutim LAZA pečatom, bijelim slovima. Minimalistički koncept uvijek je na cijeni, složićete se. Kompaktna i zatvara se jednim klikom. Dopada mi se.

Laza lips // Perfect Red & Special Nude


Nijanse su izuzetno pigmentovane, pune boje. Spadaju u ruževe sa mat završnicom ali su dosta kremasti i prijatni na usnama – gotovo neosjetni. Za razliku od standardnih mat ruževa koji ekstremno isušuju usne, isušivanje je svedeno na minimum.

Ono što mi se ne sviđa kod ovih ruževa jeste da, shodno prethodnim karakteristikama, boja sa usana nestaje relativno brzo. Negodujem vezano za crvenu nijansu iz razloga što je ova crvena boja jedna od mojih omiljenih, iako ih ne nosim često, kad se već odlučim za ovako jaku boju očekujem da bude dugotrajna na usnama. Zbog toga, olovka ispod ovog karmina je neophodna, kao i dobro pripremljene usne i to je dovoljno da zanemarim manjak postojanosti tokom dana.

Perfect Red – ciklama crvena nijansa. Vrlo elegantna i smjela boja. Ne znam da li sam još naišla na neku crvenu nijansu, a da se ovako slaže sa mojim, tamnim očima. Iako crvena boja ruža (negdje u mojoj glavi) dodaje godine, ova je apsulutno nosiva i mladalačka. Savršen odnos toplih i hladnih tonova pristaje uz svaki ten.

Special Nude – neutralna bež u kojoj, u zavisnosti od svjetlosti i, naravno, tena preovladavaju hladniji ili topliji tonovi. Ima kajsijasti podton, koji je dominantan na mojim usnama na suncu, a u prostoriji je ova boja vrlo neutralna i sa mrvicu više rozih tonova. Na swatchevima na ruci, ispod, vidi se razlika na suncu i u prostoriji. Savršeno ide uz bridal makeup i uz naglašene oči, za, recimo, izlazak. Jedna je od rijetkih nude boja koje izbjegavam za svakodnevni izgled i uz nenaglašene oči jer smatram da u te svrhe imam i bolji izbor dok je za izlazak vrlo poželjna i “fotogenična” nijansa.

Perfect Red i Special Nude osmišljene su, kao što rekoh, da se uklapaju uz svaki podton i ta stavka zaista jeste ispunjena. Nijanse će odgovarati svima. Ovo su one boje koje svaka djevojka treba da posjeduje u svom neseseru kako bi mogla da kompletira bilo koji look.

Ukoliko niste sigurne koja je “idealna” crvena boja za vas ili vam je potrebna savršena nude, ohrabrujem vas da probate ove nijanse. Ovo su, ipak, kreacije profesionalnog šminkera koji osluškuje potrebe svojih klijenata i kao takav je prava osoba za stvaranje “idealnog” ruža za nas.

Laza lips // Perfect Red

Laza lips // Perfect Red

Laza lips // Special Nude

Laza lips // Special Nude

Laza lips // Perfect Red & Special Nude
Laza lips // Perfect Red & Special Nude

Laza lips // Perfect Red & Special Nude

Do sledećeg članka,

Anđela

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *