Estée Lauder – Mischievus Rose

by

Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

U svijetu šminkanja aktuelni su različiti trendovi, stilovi koje brendovi nameću svojim kolekcijama i izlazak iz uniformnosti sve više uzima maha. To ne znači da treba da se odreknemo nekih bazičnih boja, osnovnih navika, klasičnih stvari i laganih tekstura. Ruževi za usne polako prelaze iz mat varijanti u sjajeve i prozračne strukture, što je u poslednje vrijeme i moj lični izbor.

Bez obzira na kakvu strukturu se odlučimo, neutralne, nude varijante uvijek su u trendu i daju usnama dozu punoće i senzalnosti. Ukoliko su u pitanju prozračne komponente ruža, ovaj efekat biće dominantniji. U ovom smislu me je očarao Estée Lauder Pure Colour Envy Shine- MISCHIEVOUS ROSE / 410.

Ne mogu reći da mi je ovo omiljeni ruž, jer takvih imam mnogo, ali je poseban i teksturom se izdvaja od svih, njemu sličnih, te zaslužuje da njegovim imenom nazovem ovaj članak. 
Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

Višestruki pigmenti koji su sastavni dio proizvoda daju definiciju usnama, te izgledaju izvajano, oblikovano i znatno punije. Definisano linijom kojoj pripada ( u pitanju je Sculpting Shine linija), u jednom potezu ostavlja odličan trag sa svjetlucavim efektom, ali bez šljokica. Refleksija koja se odigrava na dašku svjetlosti daje efekat punoće, senzualnosti i elegancije dok kemasta tekstura čini da metak ruža klizi po usnama, vlažeći ih i pokrivajući ravnomjerno. Omogućava srednju pokrivenost. Što se tiče same nijanse, ona je idealna. Mješavina mauve, sive, pink ali i kajsije. Rekla bih da je pogodna za sve tonove i podtonove kože, te zavisno od podtona neka od boja će dominirati. Odlično se uklapa uz tamni smokey eyes, ali je pogodan i za bilo koji dnevni look.

Svakim preklapanjem usana, provuče se i luksuzno udoban osjećaj. Hidrirajići kompleks ulja i ši butera pomaže pigmentu da se primi na usne, hidrirajući ih istovremeno, a osjećaj hidriranih usana je prisutan tokom cijelog dana i apsultuno ne ostavlja tregove ispucalih usana po uklanjanju. Pored hidratacije obezbjeđuje i zaštitu kao i dodatnu njegu zahvaljujući voštanim komponentama i snažnom spoju vitamina ekstrahovanih iz kamilice, pšeničnih mekinja i mente.
U hladnijim danima posebno volim da ušuškam usne u kremaste varijante, a vi?

Ne mogu reći da mu je postojanost jača strana, ali odlično izdržava do konzumacije pića i hrane kada mu se briše svaki trag.

Ambalaža u teget-zlatnim tonovima, tipično za ovaj brend, predstavlja mali luksuz u rukama, a zatvara se jednim klikom.

Uživajte u slikama.

Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

Estée Lauder – MISCHIEVOUS ROSE / 410

Do sledećeg članka,

Anđela

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *